Laserska epilacija®

Osloboditi se dlaka trajno, uspješno i bezbjedno, postalo je moguće zahvaljujući laserskoj tehnologiji nove generacije. Za postizanje tog cilja, veoma je važno da se tretman laserske epilacije radi provjerenim aparatima.

Trajna epilacija je neinvazivni metod uklanjanja dlačica, koji obezbjeđuje trajne rezultate. Epilacija laserom je danas najpopularnija i najdostupnija metoda trajnog uklanjanja malja bez propratnih neželjenih efekata (tkiva u neposrednoj blizini tretirane regije se ne oštećuju!). Riječ je o potpuno komfornom, bezbjednom, brzom i daleko najboljem načinu za trajno rešavanje neželjenih dlačica. Laserska trajna epilacija je efikasna na svim regijama prekrivenim dlakama, kako kod žena tako i kod muškaraca. Ubrzani tehnološki razvoj, posebno kada je riječ o laserskoj tehnologiji, omogućio je da zamisao laserske epilacije može i da se ostvari, i to uz kratkotrajni i bezbolni tretman.

Zima je idealno vrijeme za početak tretmana trajne epilacije kako bi sledeće ljeto dočekali bez neželjenih dlačica. Otkrićemo vam tajnu - Laserska epilacija!

Laserska epilacija nije samo običan laser, već je ključ za besprekornu kožu! Ovaj aparat za uklanjanje dlačica pruža revolucionarno iskustvo, otkrivajući tajnu dugotrajne glatkoće. Bezbolno i učinkovito, Laserska epilacija čini proces uklanjanja dlačica jednostavnim, ostavljajući vas sa kožom koja je nevjerovatno mekana na dodir.

Ono što ga izdvaja od drugih lasera, osim što je DIODNI, pored tri talasne dužine posjeduje i četvrtu koja ciljano uništava kapilar koji hrani folikul dlake.

Rezultati ovim laserom mogu da budu sasvim zadovoljavajući već nakon 3-4 odrađena tretmana!

Prednosti:

- Potpuno bezbolan,
- Radi se tokom cijele godine,
- Uklanja veoma svijetle i veoma tamne dlake,
- Četvrta talasna dužina uništava kapilar u korijenu dlake koji hrani sam folikul,
- Uklanja dlačice za najviše 6 tretmana dok je kod drugih epilatora potrebno do 8 tretmana,
- Uklanja sve tipove dlaka, bilo da su svijetle ili tamne,
- Pogodan je za sve tipove kože,
- Ima 4 talasne dužine dok drugi aparati imaju samo tri, što govori o njegovoj učinkovitosti,
- Ima pojačano hlađenje, što znači da ćete imati minimalan osjećaj neprijatnosti,
- Veoma je efikasan i za podmlađivanje kože jer stimuliše proces neokolageneze na različitim dubinama dermisa.

Laserska epilacija diodni laser predstavlja poslednju riječ moderne tehnologije u tretmanima bezbolnog, efikasnog i trajnog uklanjanja dlaka talasnim dužinama od 755, 808, 940, 1064 nm.

Kombinacija od ČETIRI talasne dužine omogućava efikasno uklanjanje standardnih i svijetlih dlaka, skupljajući krvne sudove folikula dlačice. Na taj način se prekida njegova dalja ishrana.

Riješite se upornih i dosadnih dlačica, zaboravite na brijače i depilacije i uradite ono najbolje za vašu kožu.

IZVANREDNI REZULTATI

Diodni laseri su, po svetskim istraživanjima, priznati kao najefikasniji laseri za trajnu epilaciju, jer je talasna dužina od 808nm i pogađa standardnu dlaku još preciznije, a tretmani su bezbolniji i prijatniji. Laserska epilacija je laser velike snage od 1600W, samim tim se može porediti sa najjačim laserima svih poznatih američkih i evropskih proizvođača.

IZUZETNO EFIKASNI TRETMANI

Laserska epilacija je specifičan po vrlo brzom uspjehu u trajnom uklanjanju dlaka. Rezultati sa ovim laserom mogu da budu sasvim zadovoljavajući i posle 3 ili 4 tretmana, a sa 6 tretmana se obično smatra da je epilacija uspješno završena. Njegova snaga sonde od 1600W je raspoređena na 4 talasne dužine i uklanja do 70% standardnih dlaka po generaciji, ali s obzirom da ciljano uništava kapilare koji hrane sam folikul, efekti su izuzetni i za veoma svijetle dlake.

BRZO IZVOĐENJE TRETMANA

Diodni laseri sa „in-motion“ tehnologijom primjenjuju veoma nisku energiju uz veliki broj impulsa. Frekvencija Laserska epilacija aparata je do 10ms, što obezbjeđuje podizanje temperature folikula dlake do ca. 60 – 70°C, koliko je potrebno za njeno potpuno uništenje, dok istovremeno „in-motion“ tehnologija obezbjeđuje kratko trajanje izvođenja samih tretmana.

BEZBOLNI TRETMANI – SONDE SA POJAČANIM HLAĐENJEM

Novi dizajn sondi, osim što obezbjeđuje prelaženje preko regije sa lakoćom i bez zamora, ima i specijalno pojačano hlađenje. Metalni dio za hlađenje se odlikuje povećanom površinom i anatomski prilagođenim oblikom, što omogućava da tokom prelaženja veća kontaktna površina dolazi u dodir sa kožom. Povećana površina kontaktnog dijela za hlađenje i sistem hlađenja, koji spušta temperaturu na -4 do -10°C, dodatno utiču na prijatnost tretmana i uklanjaju gotovo svaki osjećaj bola.

PODMLAĐIVANJE

Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i podmlađiavnje lica i tijela.