Radiotalasni® lifting stomaka/nogu

Tetman RF-om je savremena metoda zatezanja, liftinga i popravljanja opšteg stanja kože koja uključuje primjenu radiotalasnih zraka u cilju poravnjanja, podmlađivanja i tretiranja opuštene kože. Ovim tretmanom se rešavaju i problemi celulita (stanja vezivnog tkiva).

Radiotalasi stimulišu kolagen i samim tim daju dobre efekte na izgled kože. Zagrijavanjem tkiva ispod kože, ovi talasi dovode do oslobađanja tečne masti iz masnih ćelija, a ona se pritom smanjuje. Ova metoda je zbog toga odlična u kombinaciji sa kavitacijom, vakuumom, masažom, jer je sagorijevanje masti brže i eliminacija štetnih materija sigurna.
Ovaj tretman je veoma efikasan i uspješan kod tretiranja bolesti vezivnog tkiva (celulita) . Preporučuje se serija tretmana koja je individualna u prosjeku na 7 dana.

RF je tehnološki inovativan pristup terapiji celulita. Jednostavna je za korišćenje i ispoljava veoma snažan terapijski efekat. Zatezanje kože i smanjenje celulita je vidljivo već posle prvog tretmana.

KAKAV JE MEHANIZAM DEJSTVA RF TEHNOLOGIJE?

RF tehnologija efikasno tretira celulit istovremenim toplotnim djelovanjem dubokih i površnih slojeva masnih naslaga.
RF tehnologija selektivno povećava temperaturu masnih ćelija, istovremeno u dubokim i površnim slojevima masnog tkiva. Povećanje metabolizma omogućava oslobađanje i eliminaciju svih masnoća iz masnog tkiva.
Nakon tretmana efekat je odmah vidljiv jer se koža zateže a celulit se smanjuje i eliminiše. Regeneracija i kontrakcije depozita kolagenih vlakana i elastina zateže kožu koja ima zdraviji i mlađi izgled.

RF energija prodire kroz kožu i selektivno toplotno djeluje na ekstraćelijski matriks u kome se nalaze kolagena vlakna. Lokalizovana toplota povećava kontrakcije kolagenih vlakana i istovremeno stimuliše povećanje metabolizma fibroblasta koji ubrzavaju proizvodnju novog kolagena i elastičnih vlakana.

PREDNOSTI RF TEHNOLOGIJE

• Bezbolni tretmani – tehnologija fokusira RF najnižu potrebnu energiju i izbjegava i onemogućava bilo kakav neprijatan osjećaj bola.
• Selektivno zagrijavanje masnog tkiva – RF tehnologija selektivno usmjerava energiju na masno tkivo i izbjegava zagrijavanje drugih tkiva čime postiže najbolje kliničke rezultate.
• Nema nepotrebnog hlađenja kože – RF sistem je sofisticiran i konfigurisan da kontroliše terapijske algoritme čime se eliminiše potreba za hlađenjem i omogućava efikasnije lečenje i tretmane najmanjom energijom.
• Nekoliko tretmana-RF tehnologija fokusiranom energijom postiže bolje i brže kliničke rezultate.

Često postavljena pitanja

Žene bilo kog starosnog uzrasta ili tipa kože. RF tehnologija efikasno tretira sve tipove i boje kože, blago, nježno i efikasno.

Tretmani se sprovode uobičajeno, jednom nedeljno u periodu od 6-8 nedelja. Prosječno ,svaka sesija tretmana traje ukupno oko 45 minuta.

Odmah nakon tretmana, normalna je pojava veoma blagog crvenila i osjećaja topline koji se povlače vrlo brzo nakon tretmana.

Neposredni rezultati se mogu vidjeti kod gotovo svih pacijenata već posle prvog tretmana. Željeni rezultati se mogu vidjeti posle sprovedenog preporučenog ciklusa tretmana.

RF tehnologija ima klinički dokazane rezultate u liječenju celulita. Vaše zadovoljstvo garantujemo posle prvog tretmana. Tretmani RF tehnologijom su sigurni, bezbjedni, ne zahtijevaju dopunske tretmane i ne izazivaju nuspojave. Klinički je dokazana za sve tipove kože jer obnovlja kolagen, zateže i pojačava tonus kože i popravlja ukupan izgled kože.

RF tehnologija omogućava zatezanje kože i tretmane:
• Lica,
• Celulita,
• Stomaka,
• Zadnjica,
• Leđa,
• Nogu.