TEENLIFTING® lica, neinvazivna alternativa estetskoj hirurgiji!

Ukratko : vježbaš i mijenjaš estetiku!

Na čelu uočavate produbljene bore, obrazi se opuštaju, ističe se podbradak, koža je beživotna, a podočnjaci izraženiji?

Koliko god se trudili ,,ispeglati’’ bore tretmanima koji djeluju na površinu kože, ostaje problem opuštenih mišića koji „nose“ kompletno lice.

Zašto su važni mišići lica i čemu oni služe?

Odgovor nam nudi teenlifting metoda vježbanja!

TEENLIFTING nije običan tretman lica, već pravi, intenzivan TRENING svih mišića lica i vrata – istovremeno.

Napokon imamo prirodan izbor i tretman koji je praktično fitnes za mišićnu strukturu lica.

Mišići su anatomski međusobno povezani pa je njihova sinhronizovana kontrakcija važna za postizanje vrhunskih rezultata, uklanjanje bora na licu i zatezanje lica. TEENLIFTING stimuliše svaki pojedinačni mišić sa 100% mišićnih vlakana, a ne samo dio svakog pojedinačnog mišića s 5-20% mišićnih vlakana kao kod klasične elektrostimulacije.

Za vježbanje mišića nikad nije ni prerano, ni prekasno. Idealno je krenuti prije 30-ih, jer je puno bolje i zdravije zadržati čvrst i sitan oblik lica, nego mu dozvoliti opuštanje i širenje. Što se prije krene, rezultati su brže vidljivi. Gornje starosne granice za TEENLIFTING stimulaciju nema.

Mišiće NE BILDUJEMO, već treningom mišića postižemo prirodan izgled. Ukoliko su vam obrazi „upali" ili „vise", jagodice više ne izgledaju kao nekada ili jednostavno želite da održavate trenutno stanje i izgled lica - onda je ovaj tretman PRAVI IZBOR za vas.

Već nakon prvog tretmana lice izgleda svježe, a sa svakim sledećim treningom postižu se postepeno i individualno, sve bolji i primjetniji rezultati. Svakim tretmanom dreniramo i pospješujemo cirkulaciju stimulisanog tkiva, postižemo opušteno stanje bez napetosti i stresa

TEENLIFTING rehabilituje bol i glavobolju vježbajući sve mišiće, „razbija“ grčenje i bol određenih mišića, pojačava prokrvljenost i cirkulaciju mišića, kože i kostiju vilice!

TEENLIFTING metoda predstavlja neinvanzivan vid podmlađivanja i idealan je izbor za sve one koji nisu pristalice agresivnih tretmana.

Teenlifting je izuzetno uspješan tretman koji podstiče prirodne regenerativne procese kože i mišića lica!

Vrijeme je da i Vaše lice dobije željenu pažnju!

Vežbaj i mijenjaj estetiku ! AKTIVIRAJ, NE PLASTIFICIRAJ!